old story !


selamat malam semua !

Actually citer nie dah lama. Tapi baru nak story mory kat semua orang. Tadelah panjang sangat.
Just nak tunjuk bahawasanya blog ini masih ada pemiliknya. Masih sihat walafiat. 
Insyallah kalau ada kenduri 'arwah' wa invite lu datang ! 7 hari 7 malam makan free. *uwaa,,takutnya !

Oke,back to the topic -----> sebenarnya nak citer pasal birthday my hero bertarikh 20hb mac 1991.
*eh,tak ! Bukan 1991 lah. But untuk tahun 2013. Time nie dia kecik lagi. Aku pon tak kenal dia ! Yelah,.nak kenal macam mana masa ini aku pon tak keluar lagi.
Emm,,maybe sperma ayah  dengan ovum mama aku tak berjumpa lagi. *oppsss,,sambil lempang mulut kuat kuat !
So,kiranya dah lapan hari berlalu birthday my hero. Dah tak jadi birthday boy. Panggilan dan sms free pon dah expired daa.. Tahi telinga aku pon dah jadi keras balik,,dah tak payah nak cakap telefon lama-lama. *awat hang pengotor sgt hah ? puihh ! HAHA !

Banyak je aku nak citer tapi aku nampak macam huruf kat keyboard nie dah hilang separuh ! Lalalllala ~
So,ending nya tenung jelah gambar ini lama-lama. 3 jek pon,,tak payah nak risau mata tuh tercabut keluar oke. Most wif love =)


Date : 21 mac 2013
Venue : Pantai ape ek ? Entahla.
Time : Selepas magrib,,sebelum subuh.




# ini je kek yang mampu beli. ingtkan nak beli secret recipe punyer tapi tak cukup bajet.
tapelah,,nanti bila ayah saya dah jadi pemilik kedai kek tu,saya bagi kat awak 22 biji.
sama macam umor awak sekarang. HAHA !






#nie pulak housemate dia. sepuluh orang semuanya. tiga orang lagi tengah berak dalam
pantai kot. Haha. (yang perempuan bukan tau. tu kawan aku. takanla nak tinggal sekali dengan diorang,,tapi kan ape salahnya? hekhek,,kidim jek ) 
p/s : ada orang cakap muka saya dengan dia sama tau !
haha,,ye dokk ? auwww,,malunya !
*lariii laju-laju sambil tutup muka. 

harapan saya untuk awak :
  • semoga awak murah rezeki,panjang umo,sihat selalu,dan berjaya dalam hidup
  • semoga jadi anak yang baik,dengar kata keluarga
  • semoga awak menjadi pemilik tulang rusuk saya dan last
  • semoga hubungan kita kekal sampai hari terakhir kita puasa. eh tak ! hari terakhir kita hidup



Oke,,dah abes story aku. Nanti bila huruf kat keyboard lappy aku dah ada balik
aku update lagi tau.

Take care u olls. Babai =)








- thanks sudi baca entry saya =_=