Rinduu

Assalamualaikum semua.

Dah lama sangat tak mengupdate blog. Rindu nak menulis tu ada tapi selalu je tak sempat. Nak belajar lagi. Jaga makan pkai suami, anak anak anak dan anak kucing lagi. Fuhhh, penatnya. Sekarang dalam final week lagi. Baru je habis 3 paper. Still 3 paper lagi dok beratur untuk dijawab. Alahai, lambatnya nak habis. Cek nak balik uma nie oii. Rindu dengan bau rumah. Mungkin selepas habis final ni, nak sambung balik menulis. Insyallah, kalau huruf kat keyboard lappy tak hilang masa banjir haritu. Ok. Nak sambung baca notes. Nanti jangan lupa doakan supaya dapat habiskam semua paper. Takut tak sempat jawab, dah tarik beg nak balik jugak.

Bye !



- thanks sudi baca entry saya =_=