cinta muka buku~

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

skrg mcm-mcm laman sosial ada..
facebook,twitter,myspace,tagged n etc..
klau tgk bnyak kburukan lau slh gunakan..
mcm-mcm blh terjadi..
bila tgk pro pic hnsem/cantik terus je add
even tak knl pon..
weird!
bla dah apprve mulala nak mngayat..
tny itu ini..sume na tau..
bila dah lme ckit friend mntala plak no fon..
tak bhbung melalui fb,dgn anset plak bersms..
lpas itu mnta kaple bila dah suke..
boleh plak fall in love even tak pernah jmpa pon..
jtuh cnta pndg pertama kononya!
soo FUNNY
aku rase lau stakat kwn tu go ahead.
tp lau nak lbh-lbh tu laen kali la..
sorry to say,im not interested!

*p/s:jga atitude bla berfacebooking..
jgn nak kutuk org mntang2la tak pernah jmpa..





- thanks sudi baca entry saya =_=

berbaloi~

yow beb!
sok ari minggu so mlm nie kte relax-relax sudaa..
otak da tension buat exp tadi..fade up tau tak!
en.mohd ismail asmawi cpat larh alek..
ta pyah na pegi sminar sgt lar..
td first exp kitorang..aduii,ta penah aku rase tension bla bt exp..
slalu suka hati jek..tp td kelam kabut sgt-sgt.
bila dpt result tak accurate kna mara..
kna ulang blk exp tuh :(
bnda yg snng pon jadi cmplicated..
nak blaja pon jadi neves..
mcm duduk lam kndang pesalah kat court jek..
tnggu trima hkuman..
nsb baek dye bkn lect yg ajar klas kitorang..
lau tak mcm mne la nak blaja satu sem nie..
boleh mati ketakutan mcm nie..
dahla tak pyah amek ati sgt..
tak baek tau marah lect nt ilmu tak berkat yer anak-anak..
haaa,gua nak citer nie..lpas abes lab kitorang p bnda..
jnji nak tgk wyg..citer harry potter..
price b4 bg kad mtrik rm10 tp lpas bg jd rm6..
student katakan..mne da duit nak beli tiket mhal-mhal..
tp bkn 3d pnyr la..yg besa-besa jek..
seriusly,mmg best la citer tuh..berbaloi sgt-sgt..
nga dpt hrga tiket murah..
i luv u larh <3 <3



#okbai

*da bnyk duit abes..
tanak kuar bndar dah :)




- thanks sudi baca entry saya =_=

welcome back guys!

hye guys!
okie smlm first class kitorang..
subjct BI..
klas tuh mula lwat so kitorang smpat
lg nak menganyam mimpi yg bkn-bkn
nie..
tp bla dah smpai clas tuh cancel..
kcian kat ktua clas kitorang atikah latiff 
sbb dpksa mncari lect..suruh msj/call bagai larh..
tika,,im feel pity to u,my dear :))
#okbai
hurm,first class nothing happen..
lect just introduce pasal sbjct jek..
dhla tanak ckp bnyak sgt..
nak upload pict my besties..
tak bnyak brubah tp bla tgk bntuk muka
ada iras-iras no.3
mklumla dah sem 3 kan :P


yati (roomate baru aku) dan bea.



rai (ex roomate aku) cygg kamoo larh!



RAI,bea,TIKA,*yati (tade lam pic nie)



haa,nie baru yati..klakar bila dgr dye ckap bhsa utara.!

#okbai





- thanks sudi baca entry saya =_=

kosong~

hurm,awl sem?!
tade ape nak dceritakan..
smlm bru slesai dftr pngajian..
hari ini dftr modul..
6 subject aku amek utk sem nie..

1: islamic civilization
2: communicative english 3
3: food biochemistry
4: food quality control
5: animal product technology
6: plant product technology

tu jek aku nak ckap..
OK!tataaa
*sedih teringatkn famili lagi.
*dgr citer pt dah nak msk..btul kew??


- thanks sudi baca entry saya =_=