T_T

"lelaki hidup dengan ape yang dia pikir"
"perempuan hidup dengan ape yang dia belaja"



im like your statement

                                                                  by : FIRDAUS (chip)


p/s:only one paper left
:start to feel bored,,seriusly
:mom,im want back home
can u fetch me NOW?

- thanks sudi baca entry saya =_=

good luck my dear :)

OPPA !

16/11/11-RABU
MATE
11.15 am - 1.15 pm

23/11/11-RABU
TELEPHONY
8.30 am - 10.30 am
COMUNICATION SYSTEM FNDAMETAL
2.30 pm - 4.30 pm

24/11/11-KHAMIS
ELECTRONIC CIRCUIT
8.30 am - 10.30 am

ME !

14/11/11-ISNIN
FOOD BIOCHEMISTRY
8.30 am - 10.30 am

16/11/11-RABU
PLANT PRODUCT TECH 1
8.30 am - 10.30 am

17/11/11-KHAMIS
ANIMAL PRODUCT TECH
8.30 am - 10.30 am

22/11/11-SELASA
FOOD QUALITY CONTROL 
8.30 am - 10.30 am

wish you luck
jangan nak stress-stress sangat
i always in your side and
 pray for your successful 

to : tika,rai,bea,yati
do not destroy your parent's expectations 

>GOOD LUCK<







- thanks sudi baca entry saya =_=

hepi eid adha

hai
first,aku nak wish 
selamat hari raya aidiladha
untuk semua
especially kat AL
"aku rindu kau"
seriusly :,(

okie,aku tamau lar tacing-tacing
sebab hari nie ali laya
so,aku nak hepi jek.

dah,tak tau nak cakap ape
arinie umah atok aku buat korban
tapi aku tak nak masukkan picture lembu tuh
sbb si lembu tu dah tade kan.
nanti si lembu tu cari aku lak
tapi picture aku dengan famili
mestilah ada..
haaa,nie larh~!




#my mother wif her son and daughter
tiga orang jek ada
dua orang lagi pegi mane ntah
amek kepala lembu kot



#nie my little sister
suka sangat aku cari gaduh dengan dye
sorry tau



#nie lak my beloved sister



#heroin dalam famili aku
pakai baju sama
serius,aku rase dah macam askar



#lastly nie semua my siblings
susah tau nak capture picture ramai-ramai nie
asyik tak jadi jek
semua tak nak duduk diam-diam


- thanks sudi baca entry saya =_=

aku tak rela di 'TAG'


im was tagged??
who tag me?
YOU?!

but why me??
......... UNDEFINED.......

STEP 1
11 thing abot me
  • tak suka kena marah especially dengan orang yang aku shayang :,(
  •  tak suka tengok berita *kcuali kalau kena marah wif my dad
  • tak suka dengar orang membebel *tp kalau aku membebel kena dengar tau!
  • tak suka orang pemalas sgt-sgt especially perempuan *tp aku pon bkn rajin
  • suka menangis tanpa sebab *kenapa ek?
  • suka baby yang gemok debbokk *nak jgk boleh?
  • suka baca novel
  • tak sabar nak ada rumah sendiri *of course design by huda ruzi
  •  pemalu *yerkyerk!
  •  suka warna coklat
  •  lastly,i love all my hero -papa,didi,my little bro and _____

STEP 2
i must answer all the question from

i . ape nama manja kamu
> Uu *aku pon tak tau nape pnggl cam gitu<

ii . ape warna kegemaran kamu
>please refer at 11 things about me..tenkiu<

iii . ape nama boyfriend kamu
>my hero<

iv . kamu nak kawen umo bpe
>area 23 *tp sekarang pon boley. HAHA!<

v . lagu ape yang kamu suka
>romance-ku ingin kamu<

vi . sekarang study or keje?kat mane
>study..erm,kat kuantan,pahang<

 7 . bila besday kamu
>7hb nov 1992<

  8. suka melancong tak?kat mane?
>suka3!nak pegi semua boleh tak?<

9 . ape pendapat kamu tentang belog aku
>awesome (menipu)<


p/s:dijawab dengan paksa rela
:esok aku balik umah
:nak blaja jek tp tanak amek quiz,test,final..boleh?
:lepas nie sape tag lagi aku nak block dye pon belog!
hahaahhaha *gelak jahat



- thanks sudi baca entry saya =_=