hepyyy birthday to youuuu

Assalamualaikum . . Hai peeps :)

Firstly, i wanna wish to myself happy birthday sweet - 2001111 (tak sanggup rasanya nak taip umur sebenar gua) *uwawaaa,tolonglah terbalikkan umur gua jadi 12 tahun
Orang pertama yang wish birthday aku of course lah CELCOM dan MAXIS. Tapi awal la pulak. Mungkin dia lupa nak save birthday aku di kalendar. Tapelah,hang dua ekoq,cek maapkan. Lain kali jangan buat lagi noi. Yang badak kuning tuu lagi lah. Tak ingat langsung ! Cakap selalu Bersamamu. Cehhh. Then,yang second,third,fourth semua manusia. Terima kasih kat awak,iyer awak sebab call tengah-tengah malam pastu nyanyi lagu happy birthday. Terpaksalah kuatkan lubang telinga dengar dia nyanyi walaupon aku dengar dah macam ape dah. Tengah-tengah malam menyanyi. So scaryyy

Aku harap aku sihat selalu,murah rezeki dan dipanjangkan umur. Dan jangan lupa tau doakan aku dapat sambung belajar balik *sila tadah tangan ramai ramai. Rindunya dengan suasana ketika belajar dulu. Rindu bila lambat ke kelas. Rindu tak siapakan asaimen. Rindu nak tidur dalam kelas time lecterur mengajar kat depan. Rindu nak ketuk kuat-kuat pintu bilik member pastu larii menyorok. 
Alahaiii :(

Tapi tapi kan itu semua citer dulu tau yang aku akan kenang sampai bila-bila. Sekarang aku dah ada geng baru.
 "Geng Kapak"*angkat kapak tinggi-tinggi
Aku pon tak perasaan bila aku boleh berkawan dengan diorang semua. Memang tak sangka. Makin lama makin rapat. Kot. Diorang sangat-sangat best tau. Semua perangai gila-gila kecuali aku *duduk sopan dan ayu
Pernah ke tak aku rasa sedih bila kenal dengan diorang semua ? Hurmm, kejap nak fikir. Takde rasanya. Asyik gelak jek sampai nak terkeluar anak tekak. Ahh, rindunya.

Then, semalam diorang ada buat small event untuk celebrate my birthday. But for me, even kecik tapi sangat-sangat bermakna tau. And frankly speaking,selama 21 tahun aku bernafas inilah celebration yang paling best *****nah, amek lima bintang..
Tapi kann, nak tau tak uda ada satu rahsia. Sehari sebelum itu,kitorang dah keluar makan tau. Seronokk. Ssshh,jangan cakap kat sape-sape tau. Rahsia kita dua. Janji ?
Haa,pastu.... Sambung balik. Kitorang celebrate deeekaat pantaiii. Pantai yang ada ombak tuh. Tau tak ? Buat bbq. Sebelum pergi tuh dah buat perjanjian dengan orang yang organise event tuu, No Flour, No Eggs, No No semualah ! Huh,puas hati ! Tapi makanan tu kena adalah. Kebulur la pulak nanti.
Tu jelah nak cakap. Penat. Tengok gambar je eh ? Boleh tak ?


hai birthday girl. Nice to meet you *muka gedak
btw,thanks for this shawl


hai cake chocolate indulgence. awak,, sedap sangat kek nie. 
tak sangka. thanks a lot :)



yang arrange event nie. orang kuatlah kononya.
tengok badan la derr . HAHA ! *jangan marah


awak,awak, dan awak semua senget . selalu cakap benda yang kelakar.
sayaaannnggggg sangattt-sangggattttt :)


Oppss ! Maaf,tak nampak muka. Tersilap upload gambar. Nanti laen kali kite capture 
banyak-banyak lagi gambar tau my girlfriends :)


Tadaaaa !! The present that i get from my lovely friends :)
Besar kan dolphin tuh? Dont ever you you you touch my dolphin. 
Sebab aku sayang sangat. Mmuahhh :-*
" Dolphin, jangan tinggalkan saya eh. Selalu teman saya ketika tidur. 
Peluk ketika saya sedih. Janji tau"

Tak tahu macam mana nak buat reaksi muka bila dapat benda nie semua. Gembira,sedih,terharu.
Very very shocked okee. Nasib baik tak pengsan.
Kalau tak, tak pasal-pasal ada yang buat CPR kat aku. Kan awak ? ;-)


Lastly,, a biggg thank you for mama because care, cure, me when i small until now 21 years old.
Im know,not easy for you to execute the trust that given by Allah s.w.t.
It needs sacrifice,patience,love. Im appreciate it. And i swear with the name of God i will always with you when you need. I hope your love for me not last until my last breath.
Selalu jadi mama terbaik untuk papa,kakak,didi,me,aa dan younger bro.
I loveeee you so muchh.


Babai :)

p/s : awak yang tengah baca tu ------> sorry tau kalau ada terkasar bahasa. Mungkin menaip dalam tidur.
      : kalau ada tak paham sebab salah ejaan,tatabahasa,tanda baca, buat-buat paham lah sebab gua dah               lama tinggal sekolah. Typo itu seni (*_*")









- thanks sudi baca entry saya =_=