cinta muka buku~

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..

Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku

Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..

Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa

Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta

Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja

Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

skrg mcm-mcm laman sosial ada..
facebook,twitter,myspace,tagged n etc..
klau tgk bnyak kburukan lau slh gunakan..
mcm-mcm blh terjadi..
bila tgk pro pic hnsem/cantik terus je add
even tak knl pon..
weird!
bla dah apprve mulala nak mngayat..
tny itu ini..sume na tau..
bila dah lme ckit friend mntala plak no fon..
tak bhbung melalui fb,dgn anset plak bersms..
lpas itu mnta kaple bila dah suke..
boleh plak fall in love even tak pernah jmpa pon..
jtuh cnta pndg pertama kononya!
soo FUNNY
aku rase lau stakat kwn tu go ahead.
tp lau nak lbh-lbh tu laen kali la..
sorry to say,im not interested!

*p/s:jga atitude bla berfacebooking..
jgn nak kutuk org mntang2la tak pernah jmpa..





- thanks sudi baca entry saya =_=

2 comments:

  1. gua kenal pun through fb. cam ne?

    haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    lau as a friend it ok my dear!

    ReplyDelete