busy.. ggrrrr !


selamat petang semua !
wah,banyaknya habuk,kuman-kuman kat blog aku nih !
fuhh ! fuhh ! pegilah kau debu
uhuk,. uhuk.. *batuk orang kaya

oke,dah lama sangat sangat sangat aku tak update entry.
bukan tak teringin
tapi nak buat macam mane.
terlalu sibuk + dengan laptop buat hal
menambahkan lagi tahap kemalasan aku untuk mengupdate blog.
banyak gambar yang aku ambil semasa kerja
tapi semua dijadikan barang simpanan peribadi
hmmm,,nasib badan

tapelah,nanti kalau aku rasa aku ada masa 
aku nak mengupdate satu entry panjang..
yang mungkin panjangya dalam 4, 5, 6 muka surat
dan memerlukan 1 - 2 jam untuk membacanya !
Okehh !

nota kaki :31/12/12 aku ada dinner tau ! baju dah cari ! bolehlah aku celebrate new year skali !
nanti nak maen mercun lah dalam hotel tuh.. boleh tak ?


http://www.disabledonline.com/community/file/pic/photo/2010/12/rainey-happy-new-year.jpg



- thanks sudi baca entry saya =_=

1 comment:

  1. follow juga ya blog saya http://hardy-bonvisa.blogspot.com/

    ReplyDelete