im back.

alhamdulillah,syukur ke hadrat illahi kerana aku masih bnafas lagi di atas muka bumi ini..
masih dberi ksmpatan utk btaubat dan bsyukur dgn nikmat yg KAU berikan..
dan masih mnberi peluang kpda aku untuk berjuang dlam pelajaran agar dpat mnbalas jasa kdua-dua ibubapa aku..syukur sangat-sangat..

okie,aku rindu sgt nak update blog nie stelah skian lma mnyepikan diri..
tp aku tade story nak tulis..
ini sekadar entry yg kluar dari fikiran aku bkn dari hati..
so,korang tak pyah nak bca lar ea~
frankly speaking i miss damn much to my blogger but to update sory bcoz i not in mood :(

*p/s:mmg bila kat ostel trasa nak blk umah then bila kat umah trasa nak pegi ostel sgt-sgt..
congrate to all my classmate bcoz dpat result gempak..u all mmg terBAEK lah!!
utk result ak plak im not satisfied but im grateful..next sem jgn maen-maen..
AJA-AJA FIGHTING!!





- thanks sudi baca entry saya =_=

2 comments: