sayonara semester dua T_T


meh sini kakak,abg,pak cik,mak cik,atuk,nenek..ceq ada cter nak habak mai..dkat lagi..hah,ckit lagi..sbrnya ptg nie aku nak tnjuk pic model-model yg tak diiktiraf oleh sirim..esk aku last paper utk final..paper food microbiologi stelah 4 hari bjuang dlm dwan peperiksaan (menipu)..so,esk jgkla hari terakhir aku memegang tittle "siswi semester dua"..lpas nie smakin rmaila junior-junior aku..semester 2 nie bnyak bnda yg berlaku dalam hidup aku..tapi aku tak bolehla nak citer secara detail kot-kot nnti aku terpaksa tambah satu skrin lappy..aku naik sem 2 nie dari bln disember smpaila esk..tak sbar rasenya nak rse sem 3 dan seterusnya..best kew tak hah?smakin susah tak subject yg kna aku amek??bnyak tak lab report kna siapkan dlm smnggu?urmm mesti bnyak kan :( hei huda!tak pyah sdih-sdih la..kan dah nak blk umah nie..brg pon dak bnyak pack..spoil the mood lorh..ok bermula kisah ktika sem 2..pada suatu hari....jeng2x..


setelah selesai sesi pndftaran aku dberi kunci bnombor 105..cntikan nombor tu..?eh mestilah..cantik sbb depends pada bkal pnhguni bilik tuh (perasan!)..tp bilik nie sbelah dgn blik ajk so,tak bolehlah nak buat bilik nie cam bapak aku punya...nak bckap pon kna bisik-bisik..nak mandi pon tak boleh guna air bnyak..jgn bagi air tuh jatuh ke bawah masa mndi kot-kot akan mggangu ketenteraman pnghuni...dlm blik tuh ada 5 org include me..



haa,dgn bdak-bdak nie la aku bkongsi blik,pinggan,katil.baju,ilmu etc..sweet kan?diorang semua baik-baik sbb aku pon *baik jgk..nngeeee..tp nmpak sem dpan ktorg dah tak boleh bsama..tp aku tetap harapkan kte dpat tnggal sbilik lagi cam dulu-dulu..




nie adalah bestie aku dari sem 1 lagi..YATI,TIKA,BEA,RAI..ktorang blh dkatakan sekepala..sedih gelak,gembira pon gelak..pnyakit kot...*putus urat sedih..jrg ada slh fham yg blh sebabkan bunuh mnbunuh..never!hopefully ktorg kekal smpai sem 6..eh tak naklah!smpai dlm syurga (menipu)...cehh tak boleh bla ayt..u all terBAEK dri ladanglah!



*nie aku ngan rai..bdak nie mmg kepoh + bedah (tak tau msksd tp)..dye snyap bla dye tido dan solat..hebatkan..rai-rai,bla kau nak berubah?tak larat aku nak jga kau..bwak2la bertaubat..



*nie time dlm lab..tgh mmbina structure..pic nie lecturer sndri *cik azila yg snap..prcya tak??hurm,smmgnya aku mnipu lagi..aku mmg tak mnat sbject nie..mcm susah jep..



*nie lak classmate aku..
ifa,cloyee n pei yee..



nie time dalam lab microb..kononnya tgh observe microb..aku pon dah bosan tiap-tiap ari rabu kna cari bkteria..bkteria tuh cam donat..bulat-bulat klau dlihat dari mata kasr..



hah,jgn tertipu dgn lakonan bdak nie..
dsebalik buku itu ada sesuatu yg sensed..siapa tau..apakah itu?
porno..hahahahha *gelak syaitan.



ketika gtong-royong "paksa"..group kami kna bersihkan lab microb..



mcm besa la..group kitorg :))



nie mase aku msuk futsal..tak maen lg dah amek gmba :P
ingtkan nak jadi keeper tp tkut pihak lwan tndang bola kuat sgt..
so,jd perthnan jep.




 nie pihak lwan ktorang..group aku dapat no 3 jek drpd ???
ntah tak ingtlah..




dinner PRS..



kitorg guest tau..bkn ahlinya..org dah jmput pegila..
kesian klau tak pegi..hancur harapan org yg jmput.



bila dah lapar sgt mmg mcm nie..
ntah bca doa kew tak tuh (*_*").



maen bowlng dgn mmber-mmber bla otak dah tepu nak blaja..
sekali skala release tension jap..enjoy-enjoy..



nie sblm btolak nak pegi buat keje amal kat hutan simpan..
smpat plak snap picture walaupon mood tak nak pegi..



kat sne kitorang kna tnam 50 jenis pokok..
taklah penat sgt tp smpai pengsan laa..




 okiela smpai sini saje kisah aku di semester dua..rmai lagi watak-watak yg aku nak mskkan tp dah tak smpat..lgpon aku kna stdy sket utk last paper..takan dah nak blk umah ilang trus mood nak jwb final..
kang tak pasal-pasal carry sem dpan..bosan doe blaja bnda yg sme dgn encik tuh..bye-bye :))
                                                           p/s : sedih sgt blk uma kna naek bas sendri :,(




created by : h.u.d.a r.u.z.i

 











- thanks sudi baca entry saya =_=

2 comments: