aku tak rela di 'TAG'


im was tagged??
who tag me?
YOU?!

but why me??
......... UNDEFINED.......

STEP 1
11 thing abot me
  • tak suka kena marah especially dengan orang yang aku shayang :,(
  •  tak suka tengok berita *kcuali kalau kena marah wif my dad
  • tak suka dengar orang membebel *tp kalau aku membebel kena dengar tau!
  • tak suka orang pemalas sgt-sgt especially perempuan *tp aku pon bkn rajin
  • suka menangis tanpa sebab *kenapa ek?
  • suka baby yang gemok debbokk *nak jgk boleh?
  • suka baca novel
  • tak sabar nak ada rumah sendiri *of course design by huda ruzi
  •  pemalu *yerkyerk!
  •  suka warna coklat
  •  lastly,i love all my hero -papa,didi,my little bro and _____

STEP 2
i must answer all the question from

i . ape nama manja kamu
> Uu *aku pon tak tau nape pnggl cam gitu<

ii . ape warna kegemaran kamu
>please refer at 11 things about me..tenkiu<

iii . ape nama boyfriend kamu
>my hero<

iv . kamu nak kawen umo bpe
>area 23 *tp sekarang pon boley. HAHA!<

v . lagu ape yang kamu suka
>romance-ku ingin kamu<

vi . sekarang study or keje?kat mane
>study..erm,kat kuantan,pahang<

 7 . bila besday kamu
>7hb nov 1992<

  8. suka melancong tak?kat mane?
>suka3!nak pegi semua boleh tak?<

9 . ape pendapat kamu tentang belog aku
>awesome (menipu)<


p/s:dijawab dengan paksa rela
:esok aku balik umah
:nak blaja jek tp tanak amek quiz,test,final..boleh?
:lepas nie sape tag lagi aku nak block dye pon belog!
hahaahhaha *gelak jahat



- thanks sudi baca entry saya =_=

1 comment: