hepi eid adha

hai
first,aku nak wish 
selamat hari raya aidiladha
untuk semua
especially kat AL
"aku rindu kau"
seriusly :,(

okie,aku tamau lar tacing-tacing
sebab hari nie ali laya
so,aku nak hepi jek.

dah,tak tau nak cakap ape
arinie umah atok aku buat korban
tapi aku tak nak masukkan picture lembu tuh
sbb si lembu tu dah tade kan.
nanti si lembu tu cari aku lak
tapi picture aku dengan famili
mestilah ada..
haaa,nie larh~!




#my mother wif her son and daughter
tiga orang jek ada
dua orang lagi pegi mane ntah
amek kepala lembu kot



#nie my little sister
suka sangat aku cari gaduh dengan dye
sorry tau



#nie lak my beloved sister



#heroin dalam famili aku
pakai baju sama
serius,aku rase dah macam askar



#lastly nie semua my siblings
susah tau nak capture picture ramai-ramai nie
asyik tak jadi jek
semua tak nak duduk diam-diam


- thanks sudi baca entry saya =_=

2 comments:

  1. waaaa......nic pic....tp nape muke mek jew yg nmpk bulat...hahahahhahahaha.... bulat nyer HUda Ruzi ni...

    ReplyDelete