mucuk-mucuk

-----------> bila kami berSKYPE   =)
















thanks shayang for everything.
awak suka kan buat saya tersenyum sorang-sorang
perasan sorang-sorang
aishhh
thanks juga sebab hadir dalam hidup saya
awak ajar saya ape erti cinta yang sebenar yang selama nie saya tak pernah
serius dalam bercinta
kadang-kadang bercinta nie memang menyusahkan
rasa bermacam-macam perasaan (sedih,gembira,cemburu,sayang)
tapi saya suka sebab tersangatlah indah
*orang tak bercinta tak rasa macam nie tau
awak banyak megubah hidup saya
mengubah pendirian saya tentang family,cinta dan kawan
datanglah berkali-kali lelaki lebih hebat dari awak
 saya tetap menghargai awak
kerana cinta saya kat awak bukan berdasarkan paras rupa semata-mata
tapi hati yang ikhlas
hati yang dapat mengekalkan rasa cinta awak kat saya
sampai bila-bila even saya dah tade dalam dunia nie
umm,beberapa bulan lagi kita akan sambut anniversary yang
PERTAMA
mesti awak tak ingat kan?
tapi tapelah saya tak kisah pon.
sebab banyak benda lagi yang awak kena ingat kan selain dari tarikh tu
asalkan awak setia dan ikhlas dengan saya dah cukup untuk buat hidup 
saya lebih indah dari sebelum-sebelum nie
Insyaallah,selagi diizinkan oleh NYA saya akan terus dan terus mencintai awak
kerana saya yakin cinta yang ikhlas keranaNYA akan berkekalan.
~AMIN~

nota kaki : entry nie ditujukan untuk seseorang so,sorilah kalau buat awak tak 
selesa.
: tak sempat nak captured banyak-banyak sebab cepat sangat awak tulis
patutlah buruk tulisan.. err (*_*")
:nanti kita khawin eh (oke,buat muka tak malu)
: and lastly,awak rase muka awak dalam skype nie ada iras-iras pelakon citer hantu "JU-ON" tak? 
*tak tau spelling betul tak

kbai



- thanks sudi baca entry saya =_=

No comments:

Post a Comment