selamat hari lahir !


Assalamualaikum w.b.t dan selamat malam semua

Sedar tak sedar dah nak masuk pertengahan bulan sebelas kan. Bulan dimana negeri-negeri di pantai timur akan mengalami musim tengkujuh.. So,penduduk yang tinggal di negeri pantai dinasihatkan berjaga-jaga termasuklah diri aku sendiri.. Aku rasa bulan ini tersangatlah busy. Kena menghadiri majis bagai lah. Dan di bulan nie jugaklah aku dilahirkan.. Hekhek *itu jek motif aku nak cakap pasal bulan.. 
Selamat Hari Jadi ! Nikmatilah 7 hari panggilan percuma ke semua no 8pax anda ! Sender = celcom
Itulah orang pertama yang wish bufday aku .. Terima kasih awak !!

Semalam belum sampai pukul 12 aku dah kena baling tepung dengan budak-budak nie. Memang enjoy habislah.. Muka aku pon dah macam nenek kebayan. Penuh satu badan warna putih. Tapi tapelah,aku jadikan ia satu kenangan yang belum pasti lagi akan terjadi untuk kali kedua *sobs sobs
Nak tau tak nak tau tak ! Pagi-pagi dah ada orang ketuk pintu bilik aku. Bila roomate aku bukak,tade orang *macam dalam citer antu kan kan ?
Tengok-tengok ada hadiah kat bawah pintu.. Comel ~
Aku pon amek dan baca note.. Rupa-rupanya aku dapat nota cinta !
 Haa,,nie lah benda kecik yang aku dapat tuh --------->



Nak tahu tak ape yang dia tulis ? Haaa,meh aku bacakan oke
dear mek,
= happy birthday 20 years old 
= semoga kau sentiasa sihat
= semoga kau sentiasa dilimpahi rezeki,rahmat dan kejayaan dariNya
= semoga bahagia bersama kesayangan
= semoga kau berjaya dgn segala impian kau
= semoga hubungan kita sebagai kawan berkekalan dunia dan akhirat
= i love u forever

Tacing tak ? Mula-mula tadelah tacing sangat tapi bila baca statement kat belakang sekali aku rasa macam nak menitis air mata palsu *uhuk uhuk :,(

i never regret being friends for you
never

Next,second present pulak aku dapat malam tadi. Wahh,aku suke sangat ! Sebab hadiah tu limited edition tau. Tade dijual di kedai atau kiosk kiosk berhampiran anda. Itu adalah hasil titik peluh sahabat aku yang buncit oke. Thanks sangat- sangat tau.. Im appreciate it !
Nielah bendanya ------->


Ok,kat dalam tu pon ada nota-nota cinta tau dan agak tacing jugaklah kalau aku baca.. Hurmmm
Notanya macam nie *kejap nak bukak dulu :

nota satu : mek,sedihnya kalau nak berpisah nanti.Da nak nanges dah sekarang ni.Nanti janganlah lupa aku k.Telifonlah aku selalu.Hehehe.Datangla Johor.Semoga kita takkan terputus hubungan.Nanti Li baik-baik,jangan dating je.Jaga diri,kalau hilmi wat hal nga kau,bagitau aku,aku datang kelantan bawak senapang gajah.

nota dua : aku nak minta maaf kalau ada terkasar bahasa,tersinggung hati kau.Nak minta halal juga selama kita berkawan nie.Ada termakan terminum ke harta-harta kau.Aku suka kawan dengan kau.Kaulah kawan terbaik aku.Sayang mek sangat-sangat

nota tiga : dari raizafiera sekeluarga,suami dan anak-anak

nota empat : rai <3 mek

Pastu,yang lagi special pulak adalah dua orang kawan blogger aku buat entry about me.. Huhuk.
Terasa diri di sayangi pulak. Nanti you all baca sendiri lah ek


Lastly,thanks a lot to all my beloved friends. Thanks again because always be with me when i happy or sad.. 
And to my parents,i want says "thank you for providing all my needs,teaching me how to being a good person and care about me in 20 years old"..



nielah sahabat-sahabat aku 
"tika dan rai"




dan dua gambar di atas orang-orang yang buat entry pasal besday aku.
terima kasih tau tau tau ! sayang sangat

okbai





- thanks sudi baca entry saya =_=

3 comments:

  1. Hepy Bezday Huda..... semoga menjadi anak yg solehah....
    Seronokkan dapat gift dpd mereka yg bernama sahabat!

    ReplyDelete
  2. mek.. sayang mek.. baru sem ni rapat dgn mek.. seronok jadi kawan mek..
    entri kita simple je.. wordless la katekan .. :) papepon.. teruskan cita-cita anda, jgn cepat putus asa.. jadi insan yang terbaik ok! love u mok debok.. *mata berkaca-kaca*

    ReplyDelete
  3. *sobs sobs sedihnya.. kite pon..
    bertuah sangat dapat kawan nga kiera.. tak penah terasa pon dgn kiera =)

    ReplyDelete