admirer la sgt !

..introduction..
hurmm aku mmg tak suke brada dlam situasi mcm nie..nak pegi mne-mne kena bjaga-jaga biar tak terserempak nga kau..aarrgghh tension!klau admirer sgt kat aku jgnla ckp trus trang kat sume org..nie klau boleh 1 dunia nak bgtau..mluw la aku  nga member-member aku..diam-diam sudaa..aku tak nakla aku jd bnci kat 'kau'..klau ada org bt slh nga aku myb aku blh maapkan lg tp klu bab2 mcm nie serius ak ckp aku TAK SUKE!plik kan?tp tuh mmg knytaan la..myb utk bkwan aku boleg trima lg..frankly speaking,kau mmg bg effect yg bsar kat aku..walaupun bnda nie aku bru tau.tu je aku nak ckp..
okeh,!mnggu nie mnggu blk umah kan..tp aku tak blk pon..aku mmg nak abeskan sisa-sisa hidup aku kat sini bsama meon-meon..yg lg best ak nak cter nie ajk sume tade sbb ada program..tak slh aku kat cameron highlands..so,perkataan overnight bmain-main kat kpala aku..hahaha *gelak syaitan..tp ak nga rai plan nak pegi umah sewa faezah..tgk prlwanan bola pon best jgk..kelate VS pahang..mcm best jep tp aku tak tau nak skong ngeri mne..hurm bole tak aku nak sokong yg tgh2 tuh?lgpon ak tkut jgk nga kelate nie sbb diorg suke bgomo..kang tak pasal2 ak jd korban terhormat plak..tapelah,ak dah nak tido nie..rse mngantuk plak..jom blahh!
to BEA ADAWIAH hepy bufday 2 u..i wish u always feel fresh and success..
HEPY BEDAY bea =)) 

- thanks sudi baca entry saya =_=

No comments:

Post a Comment