untitled

selamat datang
anda kini sedang berada di belog
akbdakhyperactive.blogspot.com
*asl aku tetiba jadi skema lak
dem
haaa,sebenarnya an kte an 
tak nak tulis manyak-manyak
sebab kte mlu kot-kot
ada secret admirer kte baca
so,kte nak post pendek-pendek jek
okie,dah ciap!

eh,jap!
alaa,nak citer time kitorang kat lab smlm
kitorang ada buat expermnt
expermnt ini untuk buat essential oil.
penat tau tp....bagi akak miera *my group partner laa.
sebab die sorang jek yang sumbang tenaga.
tenaga batin lak tuh
smpai pecah satu beaker
Oppss!terlepas cakap sudaa
takpe,kitorang janji tak akan bgtau lab assistnt.
kitorang bckup akak
cover akak
perah punya perah dapatlah minyak tuh
wow,cayalah akak..hbat!
tapi kalau AL ada lagi-lagi la banyak dapat
sbb power die lebih dri power spesis gorila.


haa,nie lar my sis!
akak miera
nma pnjang : NUR SYAMIRAH
nma facebook : nursyamirah real
nma page dye : miera real
nma ape lg erk?
nak tau an dye nie an artis kat polisas *kepoh
die selalu nyanyi.
bila lect suruh mmbca pon die mnyanyi.
tgk tngan dye..cam kuat an?
mmg kuat pon!
akak miera (jasamu dkenang)


kte guna buah orange as a sample
kte amek kulit jek..isi tu masuk mulut
nyum..nyum..
kulit tu mesti cincang kecik-kecik
cam ngada-ngada an nak buat essential oil tu?
aduiya





tgk budak nie buat keje..
rajin kan?
tp bersepah la plak..
memalukan jek!


die nie time kte nak buat keje lar
sebok nak jadi lect..
suruh dengar die nak mengajar..
haaa!tgk kat tngan die tuh.
die pegang somethng.
nak curi leteww.
suke amek barang lam lab balik umah
bekas thermometr pon nak curi
*rai lee bila nak cium dahi aku lagi lepas solat?
cam sweet gitu.




nie pon my sis gak
akak najwa
nma samaran najwa latiff
lam kelas dengar suara die jek
die yang mengajar lect lak.

smlm kite tdo awl tau
sbb penat sgt 
tambah-tambah kena OT untuk jawab test.
the end

p/s :____________

#okbai













- thanks sudi baca entry saya =_=

2 comments:

  1. hahahha...terharuuu wehhhh...hkahkhakha tpi ttp magnjing taw..hahahha luv u la mek

    ReplyDelete