First Give Away by ftnjwa.blogspot.com




Hai Hai dan selamat pagi semua.. Err pagi? *tengok jam kat tangan
Dah pukul satu "tengah hari".. Huhu
Oke,besarkan mata anda dan tengok banner kat atas sane.. Nampak tak?
First Give Away by ftnjwa.blogspot.com
Katanya nie first time dia buat GA..
So,aku join benda nie kiranya nak bagi support kt dia lah *tipu ! padahal kau nak sangat hadiah tu kan? sampai meleleh air liur.. Huh !
Oke,memang aku nak nak nak

Mohon jangan melompat/berjoget bila tengok hadiah ini ---------->

1) WJ8132 Color Stripe Jacket Yellow


2) WD2389 Korea Fashion Maxi Dress Yellow


3) RM 30 - Cash or Top Up
4) RM 20 - Cash or Top Up
5) RM 10 - Cash or Top Up

Deadline : 20 Oktober 2012


nota kaki : Jika penyertaan kurang daripada 100 orang automatik GA ini akan cancel
So,cepat-cepatlah join oke :)
: nak tag semua orang yang baca entry nie. boleh?



- thanks sudi baca entry saya =_=

4 comments:

  1. Singgah sini dari Giveaway yang sama,

    Dah follow dah,

    Jom follow blog saya sekali,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-fatin-najwa.html

    BTW, jomlah meriahkan GA nie jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  2. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  3. jalan-jalan sini dari GA sama. good luck! =)

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan sini dari GA sama. good luck! =)

    ReplyDelete