"Segmen:Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah"




jom join segmen nie nak tak ?
mesti sekarang ramai dah cuti kan
tak kira lah student diploma ke,degree ke,
mesti tengah bersenang lenang kat rumah
buat partime as a RTM (rehat tidur makan)
huh !

aku lebih suke join segmen kalau tak banyak syarat yang dikenakan
simple jek.
nie tak
kena klik situ,klik sini,follow situ,follow sini
ouhh,menyampahnya ! terus blah dari page tuh.
*sori kalau terkasar bahasa*

okbai

nota kaki : kalau nak join,tekan banner kat atas
kat situ ada syarat-syaratnya
: segmen nie bemula 20-10-2012 sampailah 23-11-2012
banyak masa lagi kan..? so tapelah nak enjoy dulu sebelum join segmen nie =)


- thanks sudi baca entry saya =_=

6 comments:

  1. all the best....salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..terima kasih sudi join segmen liyana..
    akhir tahun ni jom BW rama2..wsalam

    ReplyDelete
  3. bw dari segmen yg sama :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  4. reena singgah sini..datang dari segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  5. salam maal hijrah..
    husna dari segmen yg sama..
    jom singgah balik..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete