SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa






Good morning kawan-kawan yang kite sayang..
 Sambil BW tadi,aku terjumpa segmen nie.. Tengok punya tengok rupa-rupanya aku ditag untuk segmen nie oleh si debab.. So,aku pon join lah.. Tengok pon macam interesting.. Syarat-syarat pon tadelah menyusahkan.. Pergi situ,pergi sini dah boleh join.. Hmm,talk abot followers nie.. Followers aku tadelah ramai pon.. Nak cakap baru buat blog tak jugak.. Dah lama.. Tapi tak berapa nak aktif..
Kalau boleh aku nak followers aku ramai ramai ramai sangat sampai kotak followers aku nie pecah..
"please tolong tunaikan impian saya nie cik penganjur".. Hehe

Tarikh tamat : 13 oktober 2012
Tarikh umum pemenang : 14 oktober 2012

DONE ! Sorak ramai-ramai sampai terkeluar anak tekak

nota kaki : ada 3 hari lagi.. cepat cepat cepat !
: peserta diwajibkan BW dan follow menfollow peserta lain (mungkin selepas ini aku kena selalu bawak laptop untuk BW)

DITAG : FARAH HANANI

- thanks sudi baca entry saya =_=

3 comments:

  1. singgah sini sambil follow

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-follower-by-khairunnisa.html

    Jom terjah sini jugak

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama..done follow blog ini juga...(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  3. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete