segmen : cik misya nak follow !






Akhirnya berjaya jugak aku buat entry untuk segmen nie. Sebenarnya dah lama nak join segmen nie,tapi selalu jek tak sempat. Malam nie baru lah terbuka hati nak post.
Then aku nak citer ape pulak? *Ok refer to syarat segmen nie ------> explain secara ringkas kenape nak tambah follower
Haaa,aku nak follower ramai-ramai sebab sebab sebab aku nak tambah followerlah *Err,oke ayat keling.. Lagipon aku nie jenis suke blogwalking. Suke baca entry-entry yang menarik or yang boleh tambah pengetahuan. Lagi ramai kita kawan lagi banyak opinion yang kite boleh changes especially pasal dunia blog nie.. *Fuhhh,,penatnya aku menipu ! Conclusionya,,bak kata "Dior Yamasaki"

;

;
;
;
;

FRIENDS ARE THE MOST IMPORTANT INGREDIENT
 IN THIS RECIPE OF LIFE


nota kaki : haraplah follower aku bertambah..
emm,kalau boleh lebih ramai daripada follower cik misya nie (oke,lawan tauke)
- HAHA -
err,,jangan marah tau tau cik misya ! 
just kidim :))
: nak join just click kat banner orang arab yang menggoda itu 

Ditag :





- thanks sudi baca entry saya =_=

10 comments:

  1. Salam dear.. Tq join my segmen..=) Dah update ur blog in list & dah folo juga. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

    ReplyDelete
  2. done follow here dari segment cik misha.

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. jalan sini^^
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini sambil follow,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    Kalau tak keberatan,

    Jom join sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
  5. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  6. hye!miss rawrer done follow!jum singgah blog kite plak?

    ReplyDelete
  7. follow u...
    http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  8. menambah follower sedia ada..slmt bersegmen..meh dtg blog meh ^__^

    ReplyDelete
  9. Tahniah!! Anda pemenang yang dicari! Sila bagi feedback segera seperti dalam entri ini..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/pemenang-topup-segmen-cik-misya-nak.html

    ReplyDelete
  10. Salam.. Follow up pemenang. Please send your details asap. tq..http://www.aimisyahirah.com/2012/10/merajuk-dengan-pemenang-segmen-cik.html

    ReplyDelete